Talkalizing

Sozializing by Talking

Mit jelent Consulting egy szervezetben?

A

kommunikáció egy szociális kompetencia. A szervezeti 

kommunikáció mint az üzletemberek közötti és célorientált interakció minőségi jellemzőjeként határozza meg annak módját, hogyan illik dolgozni. Ezért a kommunikációs magatartásból közvetlen következtetést lehet levonni a vállalat sikerére, például 

hogyan dolgozunk?

  • Menedzsment rendszerek (ISO 9001 stb).
  • Talkalizing (teljes BPR- a cég átépítése siker és célelérés képesség szempontjából
  • A csapatokban és az egész szervezetben meglévő erőforrások fejlesztési potenciáljának és erősségeinek meghatározása
  • Biztonságos és holisztikus életminőség megvalósítása a vállalatban

az érzelmi elköteleződésre és a motivációra, a munkatársak munkával kapcsolatos elégedettségére, a stresszhelyzetek kezelésére és a megbízhatóságra a feladatok végrehajtás során, valamint ezáltal a szervezet sikerére való közvetlen hatásokra. A szervezeti egység vezetésének stílusa/módja gyakran közvetlenül és a legfontosabb tényezőként hat a kommunikáció módjára. 

A legtöbb probléma kulcsát itt kell keresni, és ezt a megközelítést kell alkalmazni a változáskezelés kihívásaira vonatkozóan is. 

hogyan dolgozunk?

A megbízóval folytatott első előkészítési beszélgetést és egy ajánlat követően a feladatunkat egy nagyon óvatos szervezeti vagy részszervezeti audittal kezdjük, melynek célja, hogy felmérünk egy helyzetét és ne kommunikáljunk az auditáltak felé. Auditoraink több éves tapasztalata segít a tényállapot kidolgozásában, amelyet ezt követően prezentálunk. (projektfeladattól függve az elemzés lezárása előtt akár egy vállalati pszichológus segítségével is megvizsgálunk az elemzést). 

A prezentáció ezt követően tartalmazza a további eljárásmódra vonatkozó javaslatot, amely legtöbbször a folyamatok módosításából, esetleg a HR stratégia teljes megváltoztatásából áll. melyet coaching/tanácsadási intézkedések kísérnek

M&M Kft, HU - 1152 Budapest, Oroszlán u. 36

Tel. +36 - 1 -3060290

Email. alf.martienssen(at)gmail.com