Auditálás

Audit

Mit jelent egy kompetens auditálás?

Firmen kennen das Finanzaudit, welches meist stereotyp mit Bewertung von Kennzahlen durchgeführt wird.
Aber was führt dazu, dass ein Unternehmen überhaupt finanziell bewertbar wird und welches sind die wichtigsten Einflussfaktoren??
-Orientierung am Kunden und am Markt,  Firmenkultur, Ausrichtung der Prozesse auf die  Strategien und Ziele, möglichst fehlerfreie Umsetzung der Prozesse und  die Bereitschaft und Kompetenz des Unternehmens und der Mitarbeiter zur ständigen Anpassung und Verbesserung
Diese wichtigen Grundlagen, die erst zu einem vernünftigen Ergebnis führen, werden natürlich nicht in einem Finanzaudit geprüft. Hierzu ist das Systemaudit und Audit der Prozesse und deren Durchführung die einzig richtige Methode, mit der Ihr Unternehmenswert erst wirklich transparent wird.

hogyan dolgozunk?

  • Elemezzük a jövőképet, a stratégiát és a célokat, és   (csak tanácsadásnál) lehetőség szerint Önnel együtt finomítjuk azokat.
  • felmérjük, hogy milyen külső követelmények vannak a céggel szemben (megrendelő, szabványok, törvények, belső követelmények).
  • (csak tanácsadás és tréning) Talkalizing (teljes BPR- a cég átépítése siker és célelérés képesség szempontjából
  • A csapatokban és az egész szervezetben meglévő erőforrások fejlesztési potenciáljának és erősségeinek meghatározása / a folyamatok auditálása
  • Biztonságos és holisztikus életminőség megvalósítása a vállalatban

A vállalatok jól ismerik a pénzügyi ellenőrzést, amelyet általában sztereotip módon, a főbb számadatok értékelésével végeznek.
De mitől válik egy vállalat egyáltalán pénzügyileg értékelhetővé, és melyek a legfontosabb befolyásoló tényezők?
-A vásárlóra és a piacra való orientáció
-A piacnak megfelelő vállalati kultúra alapján, mindenekelőtt a folyamatok összehangolása az ebből eredő stratégiákkal és célokkal.
-A folyamatok minél hibamentesebb megvalósítása
-A vállalat és a dolgozók hajlandósága és kompetenciája a folyamatos alkalmazkodásra és fejlesztésre.

Ezeket a fontos alapokat, amelyek csak ésszerű eredményhez vezetnek, természetesen nem ellenőrzik a pénzügyi ellenőrzés során. Ehhez a rendszeraudit és a folyamatok és azok végrehajtásának auditálása az egyetlen helyes módszer. A vállalat valódi értékét vizsgálja. Csak olyan auditorok alkalmasak ilyen auditra, akik már vezettek korábban vállalatot, és akik minden lényeges menedzsmentmódszerben jártasak. Beszéljen velünk.

M&M Kft, HU - 1152 Budapest, Oroszlán u. 36

Tel. +36 - 1 -3060290

Email. alf.martienssen(at)gmail.com