Tanácsadás, Tréning -
Beratung Training

Az M&M Kft. 30 éve működik képzési és tanácsadó cégként a magyar piacon, valamint a szomszédos országokban: RO, A, SK, DE.
Alapvetően értjük a folyamatokat és az irányítási rendszerekre vonatkozó szabványokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy vállalat sikeres legyen. Minél több az alkalmazott, annál kevésbé lehet a felső vezetés stratégiáját irányított folyamatok nélkül megvalósítani. Ugyanakkor a folyamatok éppúgy különböznek egymástól, mint a vállalatok, és NEM szabad, hogy a folyamatot egy auditor számára írják meg, vagy hogy az megfeleljen egy tanácsadó mintafolyamatának. Ez jelentősen csökkentené a szakmaiságot és ezáltal a vállalat sikerét. 

Ahogy a tanácsadásban, úgy a képzésben is KIS csoportokra specializálódtunk, hogy lehetőségünk legyen minden egyes egyénre reagálni (ahogy azt a német képzési módszertan is megköveteli). A folyamat-tanácsadást és a képzést semleges külső helyszínen, az ügyfél telephelyén vagy online is elvégezhetjük. Kérdezzen minket, mi felajánljuk Önnek azt a modellt, amely a legjobb az ÖN sikeréhez.


Minden tevékenységünk alapja:
-a felső vezetésnek van egy világosan meghatározott és reálisan megvalósítható jövőképe és stratégiája.
-hogy a vállalati kultúra erre a jövőképre/stratégiára épül (vagy épüljön).
-hogy közösen határozzuk meg a folyamatokat úgy, hogy azok támogassák a stratégiát, elegendő szabadságot hagyjanak az illetékes munkatársaknak a továbbgondolásra, és ezáltal a folyamatos változásra a fejlődés jegyében.

Tapasztalataink szerint ez az egyetlen módja annak, hogy egy nagyobb vállalat sikeres legyen és sikeres maradjon a piacon.


M&M Kft, HU - 1152 Budapest, Oroszlán u. 36

Tel. +36 - 1 -3060290

Email. alf.martienssen(at)gmail.com